Tillbaka

Digitalt & Socialt

De digitala möjligheterna är oändliga. Kanalerna är många och de sociala mötesplatserna likaså. Man kan jobba brett, med stora varumärkesbyggande kampanjer till en stor målgrupp eller mer långsiktigt bearbeta en liten målgrupp över längre tid. Som aktör inom IT-branschen idag är det inte fråga om du skall jobba digitalt, snarare hur och i vilken omfattning. Innehållet är nyckeln till framgång inom inbound marketing. Att känna sin kund och kundens behov, att identifiera kundens online beteende och förstå var och när man kan nå igenom bruset är viktiga framgångsfaktorer. När man vet det kan man rikta sitt budskap till rätt målgrupp, vid rätt tillfälle och med rätt innehåll.

Vad är en "byer persona" och hur jobbar man med marketing automation? Hur kan man komplettera digitalt med analogt och finns det över huvud taget utrymme för något annat än displayannonsering? Vi hjälper dig navigera rätt i den digitala djungeln, förstå begreppen och tydliggöra vad som krävs och vad man kan vinna på att öka sin digitala närvaro.

Vi vill gärna träffa dig för ett möte om just dina behov. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för vidare diskussion.

I Norden representeras Expandi Group av NetPartnering Nordic AB och OnChannel AB

English Svenska Dansk Norsk Suomalainen